HOME CONTACT

BRAHMAPUTRA TOURS

TOUR 6: TRIPURA - CULTURELE REIS (8 DAGEN)

................................

English version........................Deutsche Version

Gedurende deze reis geniet u van de culturele programma’s van diverse gemeenschappen in Tripura. U ziet prachtige rotssculpturen en bezoekt beroemde tempels terwijl u geniet van een prachtige tropische natuur.

dans van de Reang tribe

Dag 01: Aankomst in Agartala (via Kolkata of Guwahati), de hoofdstad van Tripura. Transfer naar de toeristenlodge. Overnachting in Comilla View Tourist Lodge dicht bij het Kamasalagar meer, 30 km van Agartala. De beroemde Kasba Bari Tempel ligt hier in de buurt.

Dag 02: Sightseeing in Agartala. U bezoekt het Ujjayanta Paleis, het staatsmuseum, de Fourteen Goddesses tempel en de Bhuveneshwari tempel. Overnachting in Comilla View Tourist Lodge.

Reang lady

Dag 03: Na het ontbijt vertrek van Comilla naar Bagafa. Vandaag bezoekt u de Reang tribe.

We lunchen in Pilak. Tripura heeft prachtige rots- en stenen sculpturen in Pilak, Unakoti en Debtamur. De meeste van deze sculpturen zijn groot en op verticale wanden gemaakt in de open lucht.

Vertrek van Pilak naar Subrom bij de grens met Bangladesh. Overnachting in Subrom.


Dag 04: In Na het ontbijt rijden we naar Rupaichhari om het culturele programma van de Mog-tribe en Tripura-community bij te wonen.

We lunchen in Gumati Yatri Niwas. Na de lunch rijden we naar Udaipur en bezichtigen deze stad. Udaipur ligt ongeveer 55 km verwijderd van Agartala en is bezaaid met tempels, waarvan de Tripura Sundari tempel de beroemdste is. Deze tempel is een van de 51 Shakti Peethas geconstrueerd door Maharaja Dhanya Minikya in 1501. Er ligt een groot meer naast de tempel bekend als Kalyan Sagar.

De Bhubaneshwari tempel is een andere beroemde tempel. Vanuit Udaipur rijden we naar het Neermahal Water Paleis en we overnachten in Sagarmahal.

Leden van de Mog-tribe

Dag 05: Na het ontbijt brengt onze reis ons van Sagarmahal naar Kumarghat. En route bezoeken we de Fourteen Goddesses temple. In Kumarghat zijn we welkom voor het culturele programma van de Darlong community. Overnachting in Kumarghat.

Dag 06: Vanochtend verlaten we Kumarghat en rijden naar de Jampui Hills. Onderweg bezoeken we de Chakma. Ook zij laten ons hun mooiste dansen zien. We lunchen in Kachanpur. Daarna volgt een sightseeing van de Jampui Hills. Overnachting in Eden Tourist Lodge.

Dag 07: Vandaag rijden we naar Unakoti, waar u voldoende tijd hebt om rond te kijken. Hier vindt u het grootste bas relief van India. Unakoti is een Shaiba pelgrims plaats en dateert van ergens tussen de 7e en 9e eeuw. U mag deze prachtige en primitieve rotssculpturen niet missen! Overnachting in Kaiasahar.


Unakoti - twee van de vele rotssculpturen in dit gebied

Dag 08: Vertrek naar Agartala voor de retourvlucht naar Guwahati of Kolkata.

Indien u nog langer vakantie heeft kunt u deze reis combineren met een van de andere reizen die op deze site te vinden zijn. Zie de voorstellen boven aan deze bladzijde. Ook kunt u ons andere suggesties doen bijvoorbeeld combinaties van reizen. Vertel ons uw wensen en interesses en wij zullen een passend programma voor u maken.


Prijs: Op aanvraag


De prijs is inclusief:

· Alle transfers zoals benoemd in het reisprogramma.

· Accommodatie op basis van tweepersoons kamers.

· Alle maaltijden en flessen mineraal water

· Alle locale excursies zoals benoemd in het programma

· Een Engels sprekende gids.

.

Niet inbegrepen

· Persoonlijke uitgaven.

BOEK DEZE REIS
TERUG NAAR BOVEN