HOME CONTACT

.

BRAHMAPUTRA TOURS

TOUR 3 A: RONDREIS LANGS KLOOSTERS ( 8 DAGEN )

TOUR 3 B: RONDREIS LANGS BOEDDHISTISCHE KLOOSTERS gecombineerd met een SAFARI (10 DAGEN)

................................

English version........................Deutsche Version

Tijdens deze rondreis bezoeken we de Gompa’s in DIRANG en BOMDILA, en het wereldberoemde klooster in TAWANG. Verder gaan we op bezoek in het nonnenklooster in Tawang en naar Urgelling, waar de 6e Dalai Lama is geboren.

De kloosterrondreis kan gecombineerd worden met een safari naar het Kaziranga wildpark. Zie de suggesties voor deze verlenging aan het eind van de 8-daagse reis.

Het boeddhistische klooster in Tawang

Dag 01: Aankomst in Guwahati. Transfer naar het hotel. In geval van vroege aankomst bezoeken we ’s middags de Kamakhya tempel. Overnachting in hotel.

Dag 02: We rijden door de Brahmaputra Vallei naar Nameri National Park. Daar kunnen we kiezen voor vissen, een boottocht, vogels spotten of gewoon heerlijk ontspannen. Overnachting in Nameri Eco Camp.

Dag 03: Vandaag steken we de grens naar Arunachal Pradesh over en rijden naar Dirang. Onderweg bezoeken we de orchideeëntuin in Tipi: de grootste orchideeëntuin in Azië met meer dan 7500 orchideeën. ’s Middags gaan we naar Dirang, een Monpa dorp met traditionele watermolen, en Dirang Dzong. Overnachting in hotel.

Puja in nonnenklooster in Tawang

Dag 04: In de ochtend bezoeken we het prachtige Boeddhistische Kalachakra Klooster. Daarna rijden we naar Tawang. Om in Tawang te komen moeten we over de 4150 hoge Se-La-pas. Eens was deze pas het slagveld tussen het Indiase en Chinese leger. En route bezoeken we de Se-La tempel en stoppen we bij kleine dorpjes. ’s Middags bezoeken we het boeddhistische nonnenklooster, de Gyangong Ani Gompa dicht bij Tawang. Overnachting in hotel in Tawang.

Dag 05: We gaan naar het 350 jaar oude Tawang klooster en nemen deel aan de ochtendgebeden. Het Tawang klooster is het grootste Tibetaanse klooster in India en het op een na grootste klooster in Azië. Het wordt bewoond door monniken die behoren tot de Gelupa secte van de Boeddhistische Mahayana School. ’s Middags bezoeken we het Urgelling klooster gebouwd in de 15e eeuw. Het klooster is de geboorteplaats van de 6e Dalai Lama. Overnachting in hotel.

Urgelling, geboorteplaats van de 6e Dalai Lama

Dag 06: Via de Se-la pas en Dirang rijden we terug naar Bomdila. Onderweg stoppen we bij dorpjes en nemen we foto’s van een prachtige waterval. Overnachting in hotel in Bomdila.

Dag 07: In de ochtend bezoeken we Rabgyaling Gontse Gompa, Upper Gompa en Thupchob Gatseling Gompa. Daarna verlaten we de bergen en komen we weer op de vlaktes van Assam. Vandaar rijden we terug naar Guwahati waar onze interessante tocht eindigt. Overnachting in hotel.

Dag 08: Transfer naar het vliegveld voor de terugreis naar Nederland.

.

TOUR 3 B Mogelijke verlenging van 2 dagen: Safari in Kaziranga Wildlife Sanctuary

U kunt de klooster rondreis verlengen met een trip naar het Kaziranga Wildpark. Op dag 7 rijden we dan in plaats van naar Guwahati naar het wildpark.

Dag 07: In de ochtend bezoeken we Rabgyaling Gontse Gompa, Upper Gompa en Thupchob Gatseling Gompa. Daarna verlaten we de bergen en komen we weer op de vlaktes van Assam. Vandaar rijden we naar het Kaziranga Wildpark. Overnachting in hotel.

De Indiase eenhoornige neushoorn

Dag 08: In de vroege ochtend maken we een olifantsafari. Na het ontbijt vertrekken we voor een jeepsafari op zoek naar de grote Indiase eenhoornige neushoorn, en vogels. Overnachting in hotel.

Dag 09: We rijden naar Guwahati. Check in in hotel. De avond brengen we door aan de oever van de Brahmaputra of we bezoeken het emporium om souveniers te kopen. Uw interessante reis eindigt hiermee. Overnachting in hotel.

Dag 10: Transfer naar het vliegveld voor vertrek naar Nederland.

.

Prijs: Op aanvraag

.

De prijs is inclusief:

· Alle transfers zoals benoemd in het programma.

· Accommodatie op basis van tweepersoons kamers.

· Alle maaltijden en flessen mineraal water

· Alle plaatselijke rondleidingen zoals benoemd in de route

· Entrée voor het wildpark en de safari in Kaziranga wildpark

· Engels sprekende gids.

· De kosten voor de verplichte permit voor Arunachal Pradesh.

.

Niet inbegrepen

· Persoonlijke uitgaven.

· De door de autoriteiten verplichte toeslag voor camera en video in Kaziranga National Park

BOEK DEZE REIS
TERUG NAAR BOVEN
HOME