HOME CONTACT

.

BRAHMAPUTRA TOURS

BRAHMAPUTRA TOURS IS EEN EXPERT IN REIZEN DOOR NOORDOOST INDIA.

...........................

English version..................Deutsche Version

Al enige jaren organiseren wij verschillende reizen door “de Seven Sisters”. We bieden u verschillende rondreizen in Arunachal Pradesh, Assam, Nagaland en Tripura.

Onze basis is in Arunachal Pradesh. Omdat we ook zelf uit deze streek komen kunnen wij u gegarandeerd unieke rondreizen aanbieden in dit gebied met veel gedetailleerde achtergrondinformatie over de verschillende volkeren die in dit deel van India leven.

.

.

Bent u geïnteresseerd in etnische minderheden?

Heeft u ooit foto’s gezien van de APATANI, de NYISHI, de MISHMI, de TAGIN, de GALLONG, de WANCHO, de MONPO? Deze verschillende stammen vindt u in ARUNACHAL. Hun cultuur is nog steeds zeer traditioneel.

Of wilt u naar NAGALAND, waar nog niet zo lang geleden koppensnellers woonden. Tot op vandaag kunt u in Nagaland nog mannen zien die u trots de onderscheidingen laten zien die aantonen dat ze succesvolle koppensnellers waren!

Naga koppensneller

U zult niet alleen een toerist zijn die naar mensen kijkt. Doordat we bekend zijn in de dorpen kunnen we u introduceren in hun woningen, met hun om de vuurplaatsen zitten, rijstbier drinken en ontdekken hoe ze leven.

Hier houden mensen van het vieren van festivals en het is altijd een hele gebeurtenis daar bij verschillende tribes aan deel te nemen. Mocht u speciaal geïnteresseerd zijn in festivals die hier nog steeds gevierd worden met traditionele rituelen, offeringen en dansen, kijk dan naar onze speciale festivalkalender.

.....................................

Priester tijdens Myoko festival........................................................................te gast bij de Apatani

BENT U VOORAL GEÏNTERESSEERD IN DE BOEDDHISTISCHE CULTUUR?

We kunnen met u naar de kloosters van Dirang, Bomdila en Tawang gaan. Tawang is het grootste Tibetaanse klooster in India. Bij een bezoek kunt u meer horen over de eeuwenoude geschiedenis van deze Lama-kloosters en deelnemen aan de ceremonieën van de monniken.

Behalve naar deze grote kloosters zullen we ook de boeiende nonnenkloosters van Tawang bezoeken.

Tawang klooster

HOUDT U VAN NATUUR EN WILT U HET WILDLEVEN ZIEN IN ARUNACHAL EN ASSAM?

Ga dan met ons mee naar het Kaziranga- , Nameri- en Namdapha Wildpark. U kunt vanaf een olifant de indrukwekkende Indiase eenhoornige neushoorn zien en een grote variëteit aan andere dieren. Bespied de koninklijke neushoornvogels en veel andere, kleurrijke vogels. En wie weet bent u zo gelukkig dat een luipaard of zelfs een tijger uw pad kruist!

De prachtige Indiase eenhoornige neushoorn

WAAR UW VOORKEUR OOK NAAR UIT GAAT: WE ORGANISEREN VOOR U EEN REIS DIE OVEREENKOMT MET UW WENSEN:

U KUNT KIEZEN UIT EEN VAN BOVENGENOEMDE REIZEN. ER KUNNEN ECHTER OOK COMBINATIES VAN REIZEN GEMAAKT WORDEN!!

Zie onze suggesties boven!

U KUNT VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OPNEMEN VOOR EEN OFFERTE. WIJ ORGANISEREN VOOR U EEN REIS DIE VOLDOET AAN UW WENSEN. EEN REIS DIE U NOOIT MEER ZULT VERGETEN!

.

CONTACT:

Koj Mama (Directeur)

Tel.nr.: +91-3788-224905; Mobiel: +91-9436634496

Email: brahmaputra_tours@yahoo.com en kojmama@yahoo.co.in

.

- Over dit gebied kunt u Duitstalige informatie en foto’s vinden op: www. neuenhofer.de . Deze reizen zijn door ons georganiseerd.

- De volgende fotogalerieën geven u een indruk van de etnische minderheden in Arunachal en Nagaland:

Tribal Diversity in Arunachal

The Apatani Tribe

The Apatani Myoko Festival (Arunachal)

The Wancho Tribe in Arunachal and more Wanchos in: Arunachal Pradesh, Headhunters´ Region - Tirap District

The Nocte Tribe in Arunachal : Tirap District

Nagaland

TERUG NAAR BOVEN