HOME CONTACT

BRAHMAPUTRA TOURS
.

TOUR 1: RONDREIS NAAR ETNISCHE MINDERHEDEN IN ARUNACHAL PRADESH GECOMBINEERD MET EEN SAFARI IN ASSAM (14 dagen)

................................

English version........................Deutsche Version

Gedurende deze tocht bezoekt u de gebieden van verschillende etnische minderheden: de Apatani, Nyishi, Tagin, Hill Miri en de Adi en u maakt een (foto)safari in Kaziranga Wildpark.

Apatani vrouwen in Hari

Dag 01: Aankomst op het vliegveld van Guwahati, de hoofdstad van Assam. Transfer naar het hotel.

Dag 02: In de ochtend bezoeken we de beroemde Kamkhaya Tempel. Daarna rijden we naar het Kaziranga wildpark. Overnachting in hotel in het park.

Dag 03: Vroeg in de ochtend maken we een olifant safari. Na het ontbijt verkennen we het park per jeep op zoek naar de bijzondere Indiase eenhoornige neushoorn en naar verschillende vogelsoorten. Overnachting in hotel in het park.

Dag 04: Na het ontbijt rijden we naar Itanagar, de hoofdstad van Arunachal Pradesh. We bezoeken het museum van Itanagar, de markt en rijden naar een Nyishi dorp. Overnachting in hotel.

De eenhoornige neushoorn

Dag 05: De volgende ochtend rijden we naar Ziro in Arunachal Pradesh. Ziro is gevestigd op het Apatani Plateau (1500 meter). We bezoeken het museum en emporium.

Dag 06: Vandaag leert u de unieke cultuur van de Apatani kennen. Deze cultuur is heel verschillend van de andere stammen in Arunachal of elders. Tijdens het lopen door de straten van Hong, Hija, Bula, Hari of Duta ziet u rijen huizen met terrassen. U wordt binnen als gast verwelkomd en u zult de bewoners beter leren kennen. Vooral de gezichtstatoeëringen en de grote neuspluggen van de vrouwen zullen u onmiddellijk opvallen. Overnachting in hotel in Ziro.

Dag 07: We rijden door het tropisch groene Arunachal van Ziro naar Daporijo. Onderweg stoppen we geregeld om de Hill Miri dorpen te bezoeken. Voor sommige dorpen zullen we oude bamboe hangbruggen oversteken.We overnachten in Daporijo of Daporizo

Dag 08: Vandaag bezoeken we de Tagin tribe dorpen: Taliha, Mara en Menga. We ontmoeten de families en zien hoe ze leven. U zult Tagin priesters leren kennen, hun specifieke kleding zien met daarbij de voorwerpen die alleen priesters mogen dragen.

Bamboe splijten voor een nieuw huis

Dag 09: In de ochtend bezoeken we de locale markt in Daporijo. Daarna rijden we via een prachtige route naar Along. Onderweg bezoeken we verschillende interessante Gallong dorpen. Overnachting in Along.

Dag 10: Rit naar het dorp Yeksi waar de Minyong krijgers de Taapu dans laten zien (oorlogsdans van deze stam). U kunt hier een van de langste bamboe bruggen over de Siang river oversteken! We rijden verder naar Pasighat waar we in een hotel overnachten.

Minyong oorlogs dans

Dag 11: Bezoek aan dorpen van de Adi tribe. We leren hun manier van leven kennen en zien de speciale Igu dans van de Adi priesters. Overnachting in hotel in Pasighat.

Dag 12: In Pasighat bezoeken we dorpen van de Mishmi tribe. Overnachting in hotel in Pasighat.

Dag 13: Nadat we vandaag de machtige Brahmaputra zijn overgestoken per ferry komen we aan in Dibrugarh in Assam. Hier eindigt onze boeiende rondreis. Overnachting in hotel.

Dag 14: Transfer naar het vliegveld voor de terugreis.

.

Prijs: Op aanvraag

.

De prijs is inclusief:

· Alle transfers zoals benoemd in het programma.

· Accommodatie op basis van tweepersoons kamers.

· Alle maaltijden en flessen mineraal water

· Alle locale tours, de safari en de entrée voor het wildpark zoals benoemd in de routebeschrijving.

· Engels sprekende gids.

· De kosten voor de verplichte permit voor Arunachal Pradesh.

.

Niet inbegrepen

· Persoonlijke uitgaven.

· De door de autoriteiten verplichte toeslag voor camera en video in Kaziranga National Park

BOEK DEZE REIS
TERUG NAAR BOVEN
HOME